Aşk ve Gurur Dizisi Oyuncuları Tam Kadro Show Tv Yeni Dizisi - Nedir- Ne Değildir?

Yeni

Post Top Ad

13 Mart 2017 Pazartesi

Aşk ve Gurur Dizisi Oyuncuları Tam Kadro Show Tv Yeni Dizisi

Aşk ve Gurur Dizisi Oyuncuları Tam Kadro Show Tv Yeni Dizisi 


Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin beş çocuğundan biri. Zeynep’e çocukluğundan beri aşık bir adam Murat ve İstanbul’un köklü ve zengin ailelerinden birinin genç varisi Kenan. Murat’ın evlilik teklifinden hemen sonra Kenan’la tanışan Zeynep bir yol ayrımındadır. Bir tarafta kendisini seven ama ona karşı büyük bir aşk hissetmediği Murat, diğer tarafta uzak durmak istese de çekimine karşı koyamadığı Kenan... Açık denizler ve güvenli limanlar arasında bir seçim yapmaya çalışan Zeynep, aşkı yeniden sorgulamaya başlar. Kenan ve Murat arasındaki düşmanlık giderek yükselirken arada kalan Zeynep olur. Aşk ve Gurur, Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep’in hikayesidir.


Aşk Ve Gurur/Kenan Arca/Mert Fırat



 Kuralcı, disiplinli, turizm ve inşaat alanında yatırımlar yapan başarılı bir iş adamı. Aynı zamanda büyük bir servetin veliahdı. Köşeli, sivri yanları olan, insanlarla ve durumlarla hep mesafeli ilişkiler kuran bir adam. Ekstrem sporlara düşkün. Bu alışkanlığını, bir an için bile olsa hayattan uzaklaşma, kaçma fırsatı olarak görüyor. Zeynep’le yollarının kesişmesi Kenan’ın hayatındaki en büyük dönüm noktalarından biri olacak. Mert Fırat Kimdir, Kaç Yaşında? Mert Fırat, 10 Ocak 1981 Ankara doğumludur. Liseyi bitirdikten sonra İsveç’te Radyo Televizyon eğitimi gören Fırat, daha sonra Ankara’ya dönüp Ankara Üniversitesi D.T.C.F Tiyatro Bölümü'nde Oyunculuk eğitimi almıştır. 2005 yılından itibaren birçok sinema, tiyatro ve tv projesinde görev alan Fırat’ın ilk senaryosu; İlksen Başarır’la birlikte yazdığı ve başrolünü oynadığı "Başka Dilde Aşk" filmi olmuştur. Bu filmi yine senaryosuna imza attığı "Atlıkarınca" filmi takip etmiştir. Öğrencilik yıllarından itibaren aralıksız her yıl Tiyatro sahnelerinde olan, Moda Sahnesi, Bursa Sanatmahal ve Dasdas ve kurucularından Mert Fırat, halen Moda Sahnesi’nde, "Bütün Çılgınlar Sever Beni"ve "En Kısa Gecenin Rüyası", Dasdas’ta “Joseph K.” oyunları ile seyirci karşısına çıkmaya devam etmektedir. 

Mert Fırat’ın Oynadığı Diziler 
  1. Aşk ve Gurur/Kenan/ 2017 
  2. Serçe Sarayı /Kadir/2015
  3.  İntikam /Emre/2013
  4.  Bir Ömür Yetmez /Ali/2011
  5.  Kapalı Çarşı/Arda/2009-10
  6.  Binbir Gece/Burak/2007-08 
  7. Yersiz Yurtsuz/Hüseyin/2007
  8.  Evet Benim/Ali/2006 
  9. Bizim Evin Halleri/Bora/2004



Damla Sönmez Aşk Ve Gurur/Zeynep Esen/Damla Sönmez 



Tutkulu, zeki, cesur... Zaman zaman oldukça kırılgan ama yeri geldiğinde ise herkese kafa tutabilecek, başkaldırabilecek biri. Sorumluluk almaktan kaçmayıp sonuçları ne olursa olsun kendi kararlarını uygulamayı seçen ve pes etmek nedir bilmeyen bir kadın. Karşısına çıkan zorlukları aşmak için her yolu denemekten yana... Damla Sönmez Kimdir, Kaç Yaşında? 3 Mayıs 1987 doğumlu oyuncu, St.Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra Paris Sorbonne Üniversitesi’nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üni. Tiyatro Bölümünde burslu olarak tamamladı. New York Black Nexxus Academy’de Stuart Burney ile çalıştı. 2009 yılında “Bornova Bornova” filmindeki rolüyle Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu”, Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde “Umut Veren Genç Yetenek”, Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali’nde “Genç Cadı” ödüllerinin sahibi oldu. 2015 yılında “Deniz Seviyesi” filmiyle 21. Adana Altın Koza Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu”, Uluslararası Milano Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerini aldı. Bugüne kadar yer aldığı sinema filmleri; “Kampüste Çıplak Ayaklar”, “Bornova Bornova”, “Çakal”, “Mahpeyker”, “Kurtuluş Son Durak”, “Uzun Hikaye”, “Sen Aydınlatırsın Geceyi”,“Deniz Seviyesi”, 2017 yılında vizyona girecek olan “Taksim Holdem” ve “Ayla” filmleridir. Türkan, Şubat, Bir Aşk Hikayesi, Güllerin Savaşı ve Aşk ve Gurur dizilerinde rol aldı. 2012 yılında Tiyatro Yanetki’nin “Yalnız Batı” adlı oyunu profesyonel tiyatro serüveninin ilk oyunudur. Yeni Tiyatro Dergisi ödüllerinde 2014 yılında rol aldığı “Savaş” oyunundaki rolüyle “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. 2016 yılında prömiyer yapan “Parçacıklar” isimli oyunu hala devam etmektedir.
 Damla Sönmez’in Oynadığı Diziler

  1.  Aşk Ve Gurur/Zeynep/2017
  2.  Türkan/Turhan/2011
  3.  Şubat/Gelin/2012
  4.  Bir Aşk Hikayesi/Ceylan/2013
  5.  Güllerin Savaşı/Gülru/2014
Aşk Ve Gurur/Murat Işık/Alper Saldıran 


Yakışıklı, entelektüel, idealist bir avukat. Mesleğinde oldukça başarılı. Ancak büyük paralar kazanmak yerine kendisini maddi gücü olmayan insanları savunmaya adamış. Bu yüzden önceliği maddiyat değil. Zeynep’in yakın arkadaşı. Ancak arkadaşlıktan başka duygular da besliyor Zeynep’e karşı. Kendini bildi bileli Zeynep’e aşık. Fakat bu aşkta istediği karşılığı bulamaması ve annesinin kaybı kişiliğinde derin kırılmalara yol açacak. Alper Saldıran Kimdir, Kaç Yaşında? 16 Eylül 1984’te İstanbul’da doğan Alper Saldıran, 1.78 boyunda, 75 kilo ve Başak burcudur. Turizm lisesi 1. sınıfta, otel stajını tamamlarken, gelen reklam teklifiyle kamerayla tanıştı Buradan mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Turizm Bölümü’ne geçiş yaptı fakat okulunun ikinci yılı biterken meslek olarak oyunculuğu seçmeye karar verdi ve okulu bırakıp Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne burslu olarak başladı. Üniversite döneminde, Turgut Özakman’ın “Fehim Paşa Konağı” adlı oyununda Yusuf karakterini canlandırdı; bu rolüyle Üniversiteler-arası tiyatro yarışmasında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Ardından “Bir Dilim Aşk”daki Burak rolüyle ilk televizyon dizisinde yer aldı ve paralel olarak reklamlarda oynamaya devam etti. İlk dizisinden sonra okul dönemi boyunca “Kara İnci” dizisinde Seçkin rolüyle ve “Derman” dizisinde Tuna rolüyle, “Melekler Korusun” dizisindeki Barış rolü ile televizyon kariyerine devam etti. Mezun olduktan sonra; “Yerden Yüksek” dizisinde Feyyaz, ”Beni Böyle Sev” dizisinde Ömer, ” Kalbim Ege’de Kaldı” dizisinde de Mustafa karakterini canlandırdı; ilk beyaz perde deneyimi olan “Anadolu Kartalları” filminde Fatih Karakuş, “Sağsalim” adlı filmde Recai ve ”Seni Seven Ölsün” filminde Bulut rolünü canlandırdı. Bunlarla birlikte ”Son Dünya”, ”Babil Kulesi”, ”Hizmetçiler” ve ”Çehov Makinesi” gibi tiyatro oyunlarında görev aldı. Alper Saldıran, Aşk ve Gurur dizisinde Murat karakterini canlandıracaktır.

 Alper Saldıran’ın Oynadığı Diziler

  1.  Aşk Ve Gurur/Murat/2017
  2.  Bir Dilim Aşk/Burak/2004
  3.  Kara İnci/Seçkin/2007
  4.  Derman/Tuna/2008
  5.  Melekler Korusun/Barış/2008 
  6. Yerden Yüksek/Feyyaz/2010
  7.  İnsanlar Alemi/Can/2012
  8.  Beni Böyle Sev/Ömer/2013
  9.  Kalbim Ege'de Kaldı/Mustafa/2015
Aşk Ve Gurur/Türkan Esen/Tülin Özen 


Deli dolu, neşeli, kendisiyle barışık bir kadın. Duygularını bastırmaya çalışsa da tam bir aşk kadını. Zamanında yaptığı evlilik hayallerindeki gibi olmamış. Ama yine de aşka sırtını dönmemiş. Dile getirmese de bir gün tutkulu bir aşk yaşayıp yeniden mutlu olacağına inancı tam. Evin büyük kızı olmasına bir Latife’nin de sorumsuzluğu eklenince ister istemez aileyi kucaklayan, annelik görevini üstelenen kişi olmuş. Kendi ayakları üzerinde durup bir gün yine aşık olabilmek ve kendi hayatını kurmak en büyük hayali. Tülin Özen Kimdir, Kaç Yaşında? 24 Aralık 1979 yılında İskenderun’da doğdu. Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İTÜ Elektrik Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürürken kariyerindeki değişikliği başlatarak Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okumaya karar vermiş ve eğitimini orda tamamlamıştır. Profesyonel oyunculuğa Devlet Tiyatroları’nda “Kaygusuz Abdal” oyununda rol alarak başlayan Özen, Semih Kaplanoğlu’nun “Meleğin Düşüşü” filminde başrol oynamış ve buradaki rolüyle birçok ödül almıştır. Televizyon kariyerine “Aynalar” dizisiyle başlamış ancak “Beyaz Gelincik” dizisinde oynadığı Meryemce karakteriyle televizyon izleyicisi tarafından da tanınmıştır. Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde ve Türkiye’nin ilk profesyonel internet dizisi olan Masum’da rol almıştır.
 Tülin Özen’in Oynadığı Diziler 

  1. Aşk Ve Gurur/Türkan/2017 
  2. Masum/Emel/2017
  3.  Muhteşem Yüzyıl Kösem/ Handan Sultan/2016
  4.  Aldırma Gönül/Gönül2013
  5.  Yalan Dünya/2012 
  6. Bizim Yenge/Zeyno/2011
  7.  Üsküdar’a Giderken/Ayşe/2011
  8.  Kapalıçarşı/Seher /2010 
  9. Beyaz Gelincik/Meryemce/2005
Aşk Ve Gurur/Kadir Yılmaz/Ahmet Rıfat Şungur


 Yakışıklı, karizmatik, bıçkın ruhlu bir adam. Modifiye edilmiş arabasıyla mahallenin havalı gençlerinden. Amatör lig takımlarından birinde futbolcu. Oldukça başarılı ve gelecek vadeden bir sporcu. Son zamanlarda Süper Lig takımlarının ilgisini çekmeye başlamış. Yakın zamanda büyük kulüplerden birine transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Türkan’a feci şekilde aşık. Aralarındaki yaş farkını umursamıyor bile. Türkan aralarına mesafe koymaya çalışsa da ne olursa olsun bir gün Türkan’ı elde edeceğinden neredeyse emin. Onunla bir hayat sürebilmek için göze alamayacağı şey yok. Diğer kadınların kendisine gösterdiği ilgi umurunda değil. Ahmet Rıfat Şungur Kimdir, Kaç Yaşında? 9 Temmuz 1983 yılında İstanbul’da doğan Ahmet Rıfat Şungar, 1.82 boyunda ve yengeç burcudur. Kartal Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazanmış ve mezun olmuştur. Ahmet Rıfat Şungar, dünyaca ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’a 61’inci Cannes Film Festivali’nde ‘En İyi Yönetmen’ ödülünü kazandıran ‘Üç Maymun’ adlı filmin baş karakterlerinden İsmail’i canlandırmıştır. Televizyonda ‘Hatırla Sevgili’, ‘Es Es’, ‘Merhamet’ gibi popüler dizilerle tanınan Ahmet Rıfat Şungar, son olarak, Aşk ve Gurur dizisinde Kadir karakterini canlandırmaktadır. 

Ahmet Rıfat Şungur’un Oynadığı Diziler

  1.  Sırlar Dünyası/Sır Kapısı/2002
  2.  Hatırla Sevgili/Ali/2006 
  3. Kaybolan Yıllar/Mehmet/2006
  4.  Es Es/Uras/2009
  5.  Karadağlar/Cemal Karadağ/2010
  6.  Bir Ömür Yetmez/Ömer Batur/2011
  7.  Merhamet/Atıf Birsel/2013 
  8. Gamsız Hayat/Kaan/2015
Aşk Ve Gurur/Elif Esen/Begüm Akkaya


 Üniversite öğrencisi. Sessiz, sakin mizaçlı bir genç kız. Çok zeki... Fizik bölümünde okuyor. Okulunun en başarılı öğrencilerinden. Kariyerine bir bilim insanı olarak devam etmeyi hedefliyor. Begüm Akkaya Kimdir, Kaç Yaşında? 8 Şubat 1991 İstanbul doğumlu olan Begüm Akkaya, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı mezunudur. 2010 yılından itibaren birçok sinema, tiyatro ve tv projesinde görev alan Akkaya, rol aldığı sinema filmleri “Mavi Dalga” ile 20. Sadri Alışık Ödülleri Ekrem Bora Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü, “Nergis Hanım” ile Adana Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü ve Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Genç Cadı Ödülü, “Kuma” filmi ile Molodist International Film Festival Best Actress ve Philadelphia Film Festival Best Actress ödüllerine layık görülmüştür. 

Begüm Akkaya’nın Oynadığı Diziler 

  1. Aşk ve Gurur/Elif/2017
  2.  Altınsoylar/Ümmü/2016
  3.  Bugünün Saraylısı/Feride/2015 
  4. 20 Dakika/Zeliha/2014
  5.  Uçurum/Ceylan/2012
  6.  Kapalı Çarşı/Dilek/2010

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Post Top Ad