Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür Fi Dizisi 1. Bölüm - Nedir- Ne Değildir?

Yeni

Post Top Ad

18 Mart 2017 Cumartesi

Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür Fi Dizisi 1. Bölüm

Seranay Sarıkaya ve Mehmet Günsür bir ilk gerçekleştirerek sadece internette yayınlanacak olan bir dizide birleşti.

Fi dizisi güçlü kadrosu ile puhutv.com internet dizisi olarak izleyicileri ile buluşacak. Bir çok soruları ile beraber gelecek olan dizi izleyicilerin nabzını tutabilecek mi? İlk nette yayınlanacak olan sağlam kadrolu bir dizi bizim kanatimizce tutacak. Çünkü şuan,internet televizyonun yerini almaya başladı ve daha fazlası da olacak gibi.

İşte konusu:
Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mert Baykal’ın oturduğu, puhutv’nin orijinal dizisi “Fi” 31 Mart’ta izleyicileriyle buluşacak!
Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden yola çıkarak Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleri ile puhutv de!
Fi, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesidir.
Bir adam bir kadını sevmiş̧ ve dünya değişmiş. Ama aşkı değilmiş hayatı böylesine kökten değiştiren, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleriymiş.
O bir tek kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatmış ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkmış. Ve bazen...
Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şartmış.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Post Top Ad