Mehmed Dizisi Evdokya Kim? Kaç Yaşında? Funda Eryiğit İnstagram Resimleri - Nedir- Ne Değildir?

Yeni

Post Top Ad

19 Mart 2018 Pazartesi

Mehmed Dizisi Evdokya Kim? Kaç Yaşında? Funda Eryiğit İnstagram Resimleri

Mehmed Dizisi Evdokya Kim? 
Kaç Yaşında? 
Funda Eryiğit İnstagram Resimleri
Funda Eryiğit İnstagram Hesabı

Funda Eryiğit (@fundaery)



Funda Eryiğit Kadir Has Anadolu Lisesi mezuniyetinin ardından İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi uluslararası ilişkiler bölümüne girmiş ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur

Funda Eryiğit Kadir Has Anadolu Lisesi mezuniyetinin ardından İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi uluslararası ilişkiler bölümüne girmiş ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.


Ekran severlerin özellikle Karadayı dizisinde Belgin Türe olarak tanıdığı Funda Eryiğit 1984 senesinde Zwolle Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Kendisinden büyük bir abisi vardır. Anne ve babası Hollanda’da işçi olarak çalışmakta idi bu nedenle Hollanda’da doğduktan sonra ailesi tarafından Bafra’ya götürülmüş ve 4 yaşında kadar Babaannesinin yanında kalmıştır. Daha sonra anne ve babası Türkiye’ye İstanbul’a döndüklerinde çocuklarını yanlarına almışlardır.
Tiyatro, sinema ve dizilerde oynadığı roller ile kendisini kanıtlayan oyuncu Funda Eryiğit aslen Samsun Bafra’lıdır.
Bugüne kadar İş Arıyoruz, Canım Ailem, İstanbul Altınları, Uçurum, Karadayı, Eski Hikaye, Poyraz Karayel, Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi projelerde rol almıştır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Post Top Ad